ADVARSEL imod Hummels Gulvservice

Sidst opdateret 31. oktober 2014 – denne side er aktuel, og har nu været det i mere end to år.

Drømmer du om at føre årelange sager for at få de udbedringer, som et godt firma ville stå på hovedet for at give dig, så snart du fortalte dem, at du var utilfreds?

Synes du, det er sjovt at købe et produkt, som ikke er tilfredsstillende og bagefter blive ignoreret, når du klager?

Så er Hummels Gulvservice måske det helt rigtige sted for dig at bestille et gulv.

Men ellers, så kan denne hjemmeside måske hjælpe dig udenom en masse bøvl – hvis du modtager et godt råd og vælger et andet firma.

Herunder kan du læse om en årelang sag, som firmaet tabte i 2014 – og som blev nødvendig, fordi firmaet ikke ville yde service frivilligt.

Denne side er oprettet af en privatperson, som i 2012 fik lagt et lyddæmpende gulv af firmaet Hummels Gulvservice.

Siden blev sat i bero i nogle måneder i 2013. Jeg troede, at firmaet – efter at være blevet indklaget for Byggeriets Ankenævn og efter at have opdaget denne hjemmeside – var blevet interesseret i at komme mig i møde på de punkter, jeg fortsat er utilfreds med. Men det viste sig ikke at være tilfældet alligevel. Derfor blev siden genoprettet (oktober 2013).

I foråret 2014 – efter mere end et års sagsgang – er der faldet kendelse, som giver denne sides ejer medhold i, at gulvet ikke er tilfredsstillende. Firmaet har siden kendelsen været meget modvilligt med hensyn til at følge denne. I strid med hvad man kan læse på sider om trægulve påstår firmaets direktør f.eks. at skinner, som er direkte beregnet til at sikre et flydende gulvs bevægelighed, vil fastgøre og derved skade gulvet. Han siger i denne forbindelse også bl.a. at Byggeriets Ankenævn (og dermed også den uvildige skønsmand herfra) er “ukompetent”. Det behøver vist ingen yderligere kommentar!

Fristen for at udføre de anviste udbedringer korrekt er overskredet (juli 2014), og firmaet skal ifølge kendelsen betale kr. 5.000 som kompensation i stedet. Vanen tro har firmaet ignoreret alle rykkere. Sagen blev derfor overdraget til fogedretten i begyndelsen af juli 2014.

Tre måneder efter at pengene skulle være faldet af sig selv, to en halv måned efter første rykker, og to måneder efter at sagen blev overgivet til fogedretten – kun lidt over en uge før udlægsforretningen i Fogedretten – har Hummels Gulvservice omsider betalt de 5000,- kr., som skulle dække udbedringerne.

Hummels Gulvservice har en klar politik: De vil hellere trækkes med retssager og sagsomkostninger end bare give kunden, hvad kunden har krav på.

Sikkert er det, at det havde været betydeligt billigere for firmaet at gøre hvad de kunne for at gøre gulvet i orden, da de modtog de første klager + at give kompensation for hvad der ikke kunne bringes til at leve op til forventningerne fra købet. (De har ud over de 5.000 kr. de skyldte mig pådraget sig sagsomkostninger mellem kr. 13.000 og 15.000). Havde det mon ikke været lettere bare at yde en rimelig kundepleje først som sidst? Så var de også sluppet for at nogen følte, at andre skulle advares imod dem.

Men nej, firmaet har foretrukket at tage lange kamp frem for at yde service frivilligt.

Jamen, har alle firmaer ikke sure og urimelige kunder ind imellem? Jo, det har de sikkert – men det er ikke urimelighed der er tilfældet her, og det er der faldet afgørelse om. Men er du i tvivl –  så læs videre, og prøv ikke mindst at tjekke links til andres bedømmelser herunder.

Hummels Gulvservice er et gammelt firma som åbenbart i dag kun lever på et ry, de ikke fortjener længere. Som andre anmeldere også peger på – så er det helt til grin at ordet “service” indgår som en del af firmanavnet. Det er i hvert fald ikke “service”, man skal regne med at få ….

Firmaet har også fået dårlige anmeldelser andre steder, både for ikke at overholde aftaler, og for efterfølgende at være nærmest umulige at råbe op. Se sektionen “Links“.

Hvis jeg havde set disse anmeldelser, havde jeg ikke brugt firmaet. Men jeg så dem ikke … og endte med at få en dårlig oplevelse i stil med, hvad andre også har berettet om.

Denne hjemmeside skal udtrykke og begrunde min utilfredshed, og dermed hjælpe andre til at overveje en ekstra gang, om det er en god idé at vælge Hummels Gulvservice, når man skal have lagt gulv.

Denne side blev oprettet i januar 2013. Antal besøg efter 16-07-2014: hit counter

Skriv et svar